marți, 15 septembrie 2009

It's tradition!

A venit toamna si incet, incet ne reluam ocupatiile specifice sezonului. Lumea deja nu mai este plecata week-end de week-end, ziua e din ce in ce mai scurta, frigul se instaleaza repede seara, asa ca incep activitatile indoors.
Desi aud lumea plangandu-se, mai mult sau mai putin serios, ca s-a dus distractia (vara), trebuie sa recunoastem ca si ciclicitatea asta a anotimpurilor are farmecul ei. E un fel de medicament, care mai intai ni se pare amar, dar apoi vedem ca ne-a facut bine.
Sa ne bucuram deci de sezonul in care am intrat, ca oricum vara nu se mai intoarce decat dupa urmatoarea primavara, si sa inauguram toamna, cu primul episod din noua serie a serialului "Gossip Girl", pe care eu inca nu inteleg de ce il urmarim, dar cumva de-abia astept. Pentru cine nu stie, acest serial prezinta, cu usor umor (sper totusi ca nu se ia in serios), un grup de tineri foarte bogati din "elita" New York-ului, a caror principala, de fapt singura, activitate este stralucirea mondena. Fara nici un pic de poveste sau valoare, filmul reuseste insa sa atraga prin imagine si sunet. Desi un repaos al mintii, este un pretext dragut pentru o intalnire cu prietenii si cum cineva parafraza simpatic pe unul din personajele serialului, putem spune deja: "It' tradition!". Acum stiu de ce il urmarim. XoXo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu