luni, 14 iunie 2010

Inca un "succes" rasunator al oamenilor de stiinta

Dupa ani lungi de munca, oamenii de stiinta chinezi au mai facut o porcarie, puiul fals. Priviti insa cum informatia este impachetata politic corect, incat, daca nu esti atent, ai senzatia ca au salvat planeta, nu ca se pregatesc ne serveasca o portie sanatoasa de "nimic", care seamana foarte mult cu realitatea. Si pentru cine, pe buna dreptate, nu va putea citi pana la capat articolul, suntem instiintati la final ca urmatorul pas glorios va fi carnea crescuta in borcan.

"Primavara aceasta, intr-un context in care se spune ca emisiile de gaze generate de productia de carne contribuie la incalzirea globala, oamenii de stiinta de la Universitatea din Missouri, SUA, au anuntat ca, dupa mai bine de zece ani de cercetare, au reusit sa creeze primul produs din soia care nu numai ca are gust de carne de pui, dar ii si mimeaza proprietatile: nu este nici prea moale, nici prea tare, este fibros si se desface in bucati asemenea carnii de pasare."

Restul minunatiei: Hotnews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu