miercuri, 7 octombrie 2009

Campionatul national de Paintball!


Am innebunit deja pe toata lumea din jur cu Campionatul National de Paintball, care anul acesta s-a desfasurat intr-o forma inedita. Si anume, s-a infiintat o divizie separata unde au putut participa jucatori care nu au mai jucat in vaita lor paintball sportiv. Echipele sunt de 3 oameni, iar inscrierea se poate face fie pe echipa, fie per om si echipele se formeaza la locul faptei de catre organizatori. Initiativa aceasta a avut un succes mai mare decat ne-am asteptat la inceput. Premiile atractive, cadrul competinional si atmosfera de distractie si petrecere au atras 14 echipe de incepatori si 9 echipe PRO.
S-a incheiat deja cea de-a treia etapa a campionatului si am strans si ceva poze in galerie.
Anul competitional intern nu s-a incheiat, insa. Se mai pregateste o ultima etapa "Bonus" pe 30 octombrie. La fel, etapa este deschisa atat echipelor de incepatori cat si echipelor PRO si este o buna ocazie fie pentru pregatirea sezonului viitor, fie pentru a juca sportul preferat intr-un cadru organizat si placut.
Mai e putin pana sa se strice vremea, asa ca hai sa ne bucuram de activitatile outdoor cat mai putem! Locatia este perfecta pentru o iesire de weekend si daca mai adaugi si jocul de paintball, muzica si prietenii, ai ingredientele unui sfarsit de saptamana de neuitat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu