miercuri, 14 octombrie 2009

Thessaloniki!!!

Etapa de "Paintball Grand Tour" asteptata de toata lumea, inca de la inceputul anului, se desfasoara in acest week-end in Grecia, insa intr-un cadru mai restrans ca de obicei. Toamna tarziu, obositi dupa atatea etape si vacante, ne vom strange mai mult cei de prin zona: greci, bulgari, romani si ucrainieni. Ca in vremurile bune, vom fi 4 echipe romanesti la concurs: Romaniacs RudeBoys, RudeKids, Kamikaze si Savege, iar ultimele doua sunt intr-o formula originala si intarita, cu sanse bune la podium. E momentul sa ia si o echipa romaneasca o cupa acasa, de fapt, sunt sigura ca asa va fi.
Dupa ce, in ultimul moment, era sa nu putem scapa de la servici, unii din noi, nu dam nume si nu aratm cu degetul, iar apoi era sa ramanem fara transport, dupa ce altii, tot dintre noi, au ramas fara marker, sunt incantata doar pentru faptul ca putem pleca si ca totul este acum in regula, pentru toti; bine, mai putin cei raciti ramasi acasa.
Plan de excursie nu am apucat sa ne facem si nu stim cand ne intoarcem, dar sunt sigura ca oricum va fi, imi va placea foarte mult; pentru simplul fapt ca nu ma astept la nimic in mod special, pentru ca aici nu mai are nimeni probleme de rezolvat, pentru ca o sa fiu alaturi de prieteni, pentru ca o sa joc paintball, pentru ca am ocazia sa vizitez o tara minunata si pentru ca de fapt nu am nevoie de nici un "pentru ca", pentru a ma bucura de viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu